Het gehele jaar door verhuren wij een 4 1/2 kamer appartement in het Zwitserse alpendorp Eischoll (in het kanton Wallis). Ons appartement bevindt zich in appartementengebouw Diana op de derde etage. Het is 100 m2 groot en heeft 3 twee-persoons slaapkamers en 2 badkamers, waarvan er één voorzien is van een ligbad. Er kunnen max. 8 personen slapen in het appartement.

Eischoll is een rustig gelegen boerendorp, op 1220 m hoogte op de zuidhelling van het Rhônedal. Het ligt vlak bij het iets grotere Unterbaech en boven de stad Visp. Hoewel het dorp klein is, zijn de dagelijkse boodschappen in het dorp te verkrijgen bij de bakker en de supermarkt. Ook zijn er meerdere restaurants in het dorp, waar voornamelijk de Wallische specialiteiten op het menu staan.

In de winter kan er in Eischoll en de omgeving van Eischoll prima geskied worden. Er kan geskied worden op de pistes in het dorp en ski lessen gevolgd worden bij de plaatselijke officiële Zwitserse ski-school. Maar ook grote ski-gebieden, zoals Zermatt, Saas-Fee, Leukerbad of Crans-Montana zijn met de auto binnen 3 kwartier te bereiken.

In het voorjaar en de zomer zijn er velen wandel mogelijkheden vanuit Eischoll en in de omgeving van Eischoll (Turtmanntal). De wandelpaden zijn goed gemarkeerd en er zijn verschillende routes uitgezet, waardoor het niet nodig is steeds dezelfde paden te lopen. Ook zijn er meerdere mountainbike trajecten uitgezet vanuit Eischoll. Daarnaast zijn in de buurt genoeg mogelijkheden voor dagtrips.